Gyártáskövetés automatikus azonosítással

A Noldex Zrt. a saját fejlesztésű vonalkódos, vagy microchipre épülő gyártáskövető rendszerének bevezetésével a legkorszerűbb termeléskövető rendszer teljes körű kiépítésére vállalkozik.

Szolgáltatásai az alábbi területekre terjednek ki:

  • termelési folyamatok megtervezése

  • rendszerterv elkészítése

  • kapcsolódó szoftverek kifejlesztése és beüzemelése

  • rendszer működtetésében részt vevő dolgozók betanítása

  • szükséges hardver berendezések beszerzése, telepítése és karbantartása


A társaság célja egy korszerű rendszer kialakítása, amely a gyártás indításától a készáru bevételezéséig tartó folyamat automatikus követésével jelentős költségmegtakarítást ér el, és a szolgáltatott információk hatékony felhasználásán keresztül teljesítménynövekedést biztosít. A folyamatba szervesen integrált automatikus azonosítási technológiák biztosítják a rendszer működtetéséhez szükséges adatbeviteli munkának a gyártási folyamatba való észrevétlen beillesztését és a termelési adatbázis maximális pontosságát.

A szoftver a jelenlegi számítástechnikai rendszerekhez szervesen kapcsolódva, abból adatokat átvéve, illetve annak adatokat szolgáltatva, hatékony és könnyen értelmezhető formában biztosítja mindazon információkat, amelyet a termelés tervezés és ellenőrzés, a jó gyártási minőség biztosítása megkövetel.

A rendszer moduláris felépítésű,  amely gyors és hibamentes fejlesztést, és a kapcsolódó rendszerekhez való könnyű illesztést tesznek lehetővé.

 

Referenciáink:

GE Lighting Tungsram Rt. (fémgyártás)

GE Lighting Tungsram Rt. (spirálgyártás)

GE Lighting Tungsram Rt. (katódgyártás)

 
 
Noldex Zrt.
 
Kézművesportál
 
Isoris Kft.
 
SGS