Raktárgazdálkodás vonalkódos azonosítással
Noldex a saját fejlesztésű vonalkódos raktárgazdálkodási rendszer bevezetésével már a 21. század csúcstechnológiájával működő raktári rendszer kiépítését vállalja. A vonalkódos technológiát felhasználva felsőfokon valósítja meg a vállalatirányítási informatikai rendszerrel (pl. SAP) történő összekapcsolódást, integrálódva az összes logisztikai folyamathoz.

A Noldex célja az SAP - val összekapcsolva a raktárgazdálkodásban egy olyan korszerű megoldás megvalósítása, ahol az áru automatikusan nyomon követhető a raktárba történő bevételezéstől a kiadásig.

A vonalkódos azonosítási technológiával működő raktárgazdálkodási rendszer kiépítésével az árumozgatáshoz és tároláshoz kapcsolódó információk is hatékonyan feldolgozhatóvá válnak. A rendszer automatikusan meghatározza, hogy az áru pontosan hova kerüljön, vizsgálja a tárolási helyek optimális helykihasználását, elősegíti a raktári stratégiák érvényesülését és az automatikus leltár készítés lehetőségét. A rendszer a beltéri raktározás mellett a kültéri raktározást is támogatja rádiófrekvenciás eszközök használatával.

Önállóan, nem ERP rendszerhez kapcsolódóan, microchip alkalmazásával a termék egyedi azonosítását megvalósító rendszere is működik több éve  az egyik referenciahelyen.

 

Referenciáink:

 MOL Kutatási Ágazat

 Budapesti Elektromos Művek NyRt.
Dunamenti Regionális Vízművek Zrt.

 
 
Noldex Zrt.
 
Kézművesportál
 
Isoris Kft.
 
SGS