Üzleti folyamatok újraszervezése (BPR)
Noldex az üzleti folyamatok átalakítását megbízói kompetenciával rendelkező munkatársaival közösen végzi csoporttechnikák alkalmazásával, a SYSMO módszertan felhasználásával.
Felmérés és a megbízó cég működő üzleti, ügyviteli folyamatainak átvilágítására épülve kerülnek kialakításra az új, optimalizált folyamatok, az új munkamegosztás, kerülnek összegyűjtésre, rendszerezésre és értelmezésre a problémák hatékonyságnövelés, vagy integrált informatikai rendszer bevezetésének előkészítése céljából.
A társaság az üzleti folyamatok átalakításánál eszközként az ARIS Toolset szoftvercsomagot használja, amely lehetővé teszi a vállalat komplex üzleti folyamatainak áttekinthető módon, modelleken keresztül történő elemzését, dokumentálását és pontos definiálását.
Az üzleti folyamatok átalakításának módszertana elsősorban a BPR (Business Process Reengineering) technológiájára és a SYSMO módszertanra épül.
A Noldex Zrt. az üzleti folyamatok újratervezésében jelentős referenciákkal rendelkezik a logisztikai, pénzügyi, kontrolling, marketing, humán erőforrás gazdálkodás területén.

Referenciáink:


Budapesti Erőmű Zrt.
Bakonyi Erőmű Zrt
Vértesi Erőmű Zrt.
DUNAFERR Rt.
DUNAFERR Acélművek Kft.
DUNAFERR Kereskedőház Kft
Dunaferr Hideghengermű Kft.

Magyar Villamos Művek ZRt.
MATÁV Rt. Informatikai Igazgatóság
Inter-Európa bank
MVM Trade
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal

 

 


 
Noldex Zrt.
 
Kézművesportál
 
Isoris Kft.
 
SGS